Skogsmulle

Nu ska jag snart sticka iväg ut i skogen och lufsa omkring bland svampar och kottar med Gustaf. Vi är ju lediga idag så då får man passa på att hitta på något skoj! Tar med mig kameran och hunden, får se om man kan fota något kul.
Hejdå! :)

Stop climate change, before it changes you


School

Åh jag har haft en sån sjuk lust att rita senaste veckan men jag har aldrig haft tid. Vi har alltid så mycket plugg så det knappt finns någon tid till annat. Imorgon kväll kanske jag får lite tid efter skolan. Ikväll har jag tränat, städat och sen satte jag mig och pluggade psykologi fram tills nu och snart är det läggdags...
God nattsingen!

Hair

Fick hem min nya hårförlängning på posten igår, håret är sjukt fint! Kommer från Rapunzel of Sweden. Mitt egna hår passar dock inte så bra till det eftersom jag har/har haft en ganska så rakt klippt page, nåja det får duga!
Hämtade också ut mitt körkort på posten. Åh jag är så lycklig att ha klarat av att ta körkort! Det är en så stor prövning i livet och när man klarat av det så är känslan obeskrivlig! Tackar Sala trafikskola för hjälpen, de är bäst!


 

Be yourself, everyone else is taken

Kollade igenom en massa bilder som ligger kvar på kameran från i somras och hittade dessa från när vi var uppe i fjällen på min morbrors bröllop över midsommar. Hade på mig min fina folkdräkt som jag fick i 18-års present av mormor och morfar. Jag kan ibland vara lite av en kultur/traditionsnörd och jag ÄLSKAR svenska folkdräkter, speciellt denna typ som är från Mora och är min favorit. Det känns också lite eget att ha den, inte alla som har en. Jag har alltid gillat folkdräkter och kommer nog alltid göra det med. Det är något speciellt med dem.



Mör i kropp och knopp

Nu är jag satans seg i kolan. En jäklarns massa folk det var där borta och jag hade inte räknat med att få stå och servera mat och fixa i köket för 100 pers hela kvällen till halv åtta på kvällen! Usch... Min hjärna hängde inte med. Jag kunde knappt uppskatta kvällen eftersom det var sån stress hela tiden. Nu är jag i alla fall hemma och ska ta försöka varva ner.
HATAR STRESS!


Söndag

Tog en joggingrunda imorse för att rensa kropp och själ efter en hektisk vecka. Satte mig sen i bastun och smälte lite och nu står jag här, nyduschad och fräsch. Ska snart dra till församlingshemmet för någon slags drama-grej som vi ska spela upp ikväll. Har ingen aning vad vi ska göra, noll koll kokosboll...


Gammelmormor

Gammelmormor har alltid varit min största idol. Hon har alltid varit den absolut bästa gammelmormor man kan önska sig, en sådan som alla borde få ha. Efter hennes bortgång i somras har mycket förändrats. Jag saknar henne så obeskrivligt mycket och det är svårt att hålla gråten tillbaka när jag skriver detta. Jag är så otroligt tacksam som har fått ha henne i mitt liv och jag har lärt mig så mycket ifrån henne. Det ska jag stolt bära med mig tills mina dagar tar slut.
Kan trösta mig med att ha fått ärva en hel del av hennes fina saker, bl.a. denna vackra tröja som jag tog med mig när vi gick igenom hennes saker när hennes hus skulle tömas. Det är sådant som kommer påminna mig om henne varje dag.

Gammelmormors tröja


Tuffing!

Idag utnyttjade mitt körkort för andra gången i mitt liv, jag kände mig som en riktig hingst där bakom ratten, man blir liksom lite kaxig när man tagit körkort. Det är så roligt!! Man får en kick varje gång man tänker på alla möjligheter och friheten man har med körkortet.
I feel good!!! Lalala... :)

Nu blir det en slapparhelg och jag ska inte göra något speciellt, älskar't! Har bakat och bastat idag, så skönt och avslappnande. Bakade från "eget" recept. Jag hade inte alla ingredienser till ett recept så jag hittade på lite egna ingredienser till det och det blev helt okej.
Trevlig helg allesammans!

Helg? Nä, inte ännu...

Jag trodde att det var helg när väckarklockan ringde och fattade inte varför den ringde. Blev lite ledsen när jag insåg att det bara var torsdag...
Religionsprovet gick bättre än väntat idag och jag fick reda på att jag fått ett bra resultat på förra veckans rättskunskapsprov, kul!
På kvällen hade vien liten återträff med de som var med till Santiago De Compostela i somras. Det var dock få som kom, men det var mysigt ändå. Vi avslutade med en härlig Taizémässa, ååh jag saknar Taizé!

Baka kaka

Jag vet inte hur andra firar att man fixat körkort, men jag firade med att baka en äppelpaj! Använde detta recept och pajen blev helt okej. Trodde dock att den skulle bli lite mer krispig men den blev god ändå!

MUMS!


Dinner & movies

Idag har det varit en stressig dag med bl.a. storstädning, plugg och matlagning. Min käre Gustav kom över och hjälpte mig med matten och sedan även med maten. Vi lagade en helt godkänd korv stroganoff med ris och sallad, supergott! Nu väntar jag på nästa besök till filmmyset ikväll. Det som började med 7 inbjudna slutade med att 3 kommer, snacka om otaggat folk! Vad hände?


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!